Elements Beach Bar ’s Gravenzande

Elements Beach Bar: zon, zee, strand en goed gezelschap. Plus: vegan bitterballen! Wát een genot. Deze hotspot staat al tijdje in mijn lijstje om te reviewen. Waarom? Omdat het een fijne plek is waar je als je even geen zin hebt in vlees, vis of andere dierlijke producten gewoon kunt borrelen en eten. Zonder dat je de hele avond zit te kauwen op brood met olijfolie.

Elements Beach Bar zit op het strand van ’s Gravenzande, in Nederland. En is goed met de auto bereikbaar. Niet zo heel handig wanneer je wilt borrelen trouwens :). Gelukkig stopt er ook een bus in de buurt wanneer je een aantal alcoholische drankjes wilt drinken.

Elements Beach Bar
Fijne sfeer bij Elements Beach Bar

Het gevoel dat ik had bij Elements Beach Bar? Het is een klein beetje alsof ik terug ben in India of Thailand maar dan op het strand in Nederland. De vibe is relaxed, beetje zoals de stranden in Thailand of zoals een vriendin van mij zei: beetje zoals op Bali.  Tip: wanneer je naar de achterkant doorloopt, kun je heerlijk rustig zitten ’s avonds. Romantisch samen naar de zonsondergang kijken zeg maar. Of wanneer je gewoon quality time wilt met vriendinnen. Wanneer het weer ineens niet zo beach waardig is, dan kun je ook binnen prima zitten. De inrichting is retro gemixt met van alles.

 

Elements Beach Bar

Elements Beach Bar

Het (vega) eten

Lucky me, ik ben hier al meerdere keren geweest en het is elke keer weer een feestje. Met name omdat iedereen wel iets kan eten. Of je nou vega, vegan of non-vega eet. Fijn wanneer je met een
gemengde groep bent. Regelmatig namen we de borrelplank, maar deze is wel wat duur dus tegenwoordig nemen we de vegan bitterballen met een goede salade erbij. Of brood met smeersels.
Biertje of wijntje erbij, niks meer aan doen. Gewoon genieten!

Elements Beach Bar

Kortom: Elements Beach Bar is dé perfecte spot in ’s Gravenzande om te genieten van de zon, zee, strand én dus vegan bitterballen. Let the sun shine baby!

Adres: Slag Vlugtenburg 5, 2691 KT ‘s-Gravenzande
Website Elements Beach Bar

Thuis nog verder door borrelen? Check dan de volgende recepten: