Food hotspots in Málaga

Tijdens onze roadtrip door Zuid-Spanje en mijn verblijf in Madrid, heb ik natuurlijk gekeken naar goede vega-restaurantjes. Zo ook toen we in Málaga waren. En we kunnen je vertellen, er zijn een aantal fijne vegetarische restaurants in Málaga. Deze kun je als vegetariër niet aan je voorbij laten gaan. Tip: bijna altijd is het menu del día de beste keuze.

Must eat # 1 Cañadú restaurante vegetariano

Dit is echt onze favoriet! Je hebt hier een terras waar je heerlijk kunt eten, maar ook binnen ziet het er gezellig uit. Wij hadden het menu del día dat was uitgebreid en voor een goede prijs. Ben je in Málaga, ga hier dan zeker heen! Ook geschikt voor vegans.

http://www.canadu.es/index.html
canadu.malaga@gmail.com

vegetarische-restaurants-malaga-sander-en-danique

vegetarische-restaurants-malaga

Must eat #2 El calafate vegetarian

We waren van te voren erg opgetogen om hier te gaan eten. We lazen goede verhalen en waren er daarom bijtijds. Voor Spaanse begrippen dan. De bediening was uiterst vriendelijk en nam de tijd voor je. Erg leuk! Ze wilden ook rekening houden met vegan eetwensen. Maar het beste is denk ik wel om hier vegetarisch te eten. Aanrader wanneer je het interieur niet zo heel belangrijk vindt. Wanneer je écht voor de sfeer gaat, dan vind ik El Vegetariano de la Alcazabilla en Cañadú op het terras leuker.

vegetarische-restaurants-malaga-eten
https://www.facebook.com/restaelcalafate

Must eat # 3 El Vegetariano de la Alcazabilla

Dit restaurantje zit op een hele toeristische plek. Het eten was wat aan de vette kant. Ook werden onze gerechten niet tegelijkertijd geserveerd, maar de sfeer maakte veel goed. Leuke entourage. Vanwege de toeristische locatie, kwamen er aantal keer straatmuzikanten bij de tafels staan. Ik vind dat zelf iets minder, maar wanneer je ze niet zoveel aandacht geeft, gaan ze vanzelf weg :). Er zijn genoeg vegan opties bij dit restaurant.

vegetarische-restaurants-malaga-eten vegetarische-restaurants-malaga-eten

Tip #4 RawAttitude

Tijdens een ochtendwandelingetje liepen we ook nog tegen RawAttitude aan. Een schattig klein plekje waar je prima terecht kunt voor een cappuccino met sojamelk. Of een uitgebreide lunch of ontbijt. Ze hebben weinig plekken buiten, dus je moet geluk hebben qua tafeltje buiten. Er is ook een natuurwinkel aan gekoppeld. Hier kun je biologisch fruit, groenten kopen, vleesvervangers en nog veel meer.
http://www.rawattitude.es/healthy_deli
Calle Tomás Heredia, 19
29001 Málaga
Open: Mon – Fri 10:00 – 18:00