Reisblogverkiezing 2016

Het is januari 2017 en wow De Reizende Vegetariër is nu officieel genomineerd voor de Wereldwijzer Reisaward voor favoriete reisblogger 2017! Nu hebben we jullie hulp nodig om de award ook daadwerkelijk in de wacht te slepenDe blog/website met de meeste stemmen wint namelijk! Ik zou het superleuk, lief, fijn, geweldig, fantastisch vinden wanneer je op ons wilt stemmen. Je krijgt eeuwige dankbaarheid.


Hoe stem je?

Je kunt dat door een reactie te plaatsen op de pagina (link staat later in dit verhaal) met daarin de boodschap dat je stemt op De Reizende Vegetariër . Voordat je dat doet, moet je (helaas) wel een accountje aanmaken 😉 Wat krijg je ervoor terug? Mijn eeuwige dankbaarheid natuurlijk! En je maakt ook nog kans op een wereldse muursticker.

Ok, hier komt het:

Het is wat omslachtig….maar de aanhouder wint! Ga naar: de website van Wereldwijzer

  1. Beste is om eerst een account aan te maken. Rechts boven staat het woord registreren. Klik die aan. Wanneer je alles hebt ingevuld (je hoeft echt niet alles in te vullen; wel accountnaam, wachtwoord, e-mailadres, het beveiligingswoord – vaak negen of zeven en je leeftijd ) , krijg je een bevestigingsmail. Hier staat een link die je moet aanklikken.
  2. Klik die aan en als het goed is, ga nu nu terug naar de website en ben je nu ingelogd met een actief account. Het kan zijn dat er heel groot in rode letters staat dat je je profiel moet aanvullen. Maar dat hoeft niet. Je hoeft niet je account verder aan te vullen. Mag wel natuurlijk!
  3. Ga vervolgens naar de pagina waar je begon  en bovenin staat de bruine button ‘+reageren’.
  4. Klik die aan en vervolgens kun je onderin vertellen waar je op stemt :). Klik op de button ‘snel reageren’
  5. Klaar! 🙂
  6. Stem zo snel mogelijk! In ieder geval voor 1 maart 2017.

Mijn dank is heeeeeel groot!

 


November 2016

Jaaa! Wij doen mee met de Reisblogverkiezing 2017 van Wereldwijzer.nl. Superleuk!  Lees onze inzending. De Reisblogverkiezing 2017 organiseert deze wedstrijd voor iedereen die een blog, instagram of videoblog heeft. Al jaren bezoek ik (Danique) Wereldwijzer dus ik hoefde geen tweede keer na te denken om mee te doen. Succes iedereen!

 

In the mean time….

November 2016
We zitten in momenteel in het zuiden van Spanje. Waar het op dit moment net zo hard regent als in Nederland. In Spanje zijn we tijdens onze roadtrip zoek naar vega restaurantjes of plekken waar je goed als vegetarier en vegan tapas eet. En natuurlijk ook genieten van de zon en warmte. Want deze regenbui is de eerste in bijna 4 weken :).  Ook oefenen we het Spaans spreken. Wat een heerlijke taal!

Dus wil je straks alle tips lezen over reizen in Spanje als vegetariër en vegan, blijf ons volgen! De blogs komen in de loop van de maand online.

Shymkent-vrienden
Op reis in Kazachstan: ontmoeten van mensen